fbpx
1
Camera Single Classic
De la:
€63.00
Camera single classic este destinata adeptilor stilului clasic care calatoresc singuri si isi doresc sa se bucure de un ambient rafinat oriunde s-ar afla.
Camera Single Standard
De la:
€63.00
Camera Single Standard este perfecta pentru cei care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu o ambianta relaxata si familiara, unde sa se poata destinde dupa o zi lunga.
Camera Single Executive
De la:
€63.00
Camera Single Executive debordeaza de culoare. Foarte moderne, camerele single executive sunt adresate celor care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu un decor care sa ii umple de energie!
Camera Matrimoniala Classic
De la:
€63.00
Camera matrimoniala classic este perfecta pentru cuplurile care aleg eleganta stilului clasic, inclusiv atunci cand calatoresc. Confortul sporit si rafinamentul design-ului reprezinta garantia unei sederi de neuitat in Cluj.
Camera Matrimoniala Standard
De la:
€63.00
Camera Matrimoniala Standard este perfecta pentru cuplurile care apreciaza camerele de hotel cu un design modern, placut si armonios.
Camera Matrimoniala Executive
De la:
€63.00
Camera Matrimoniala Executive este decorata in stil modern, minimalist si plin de culoare. Camerele matrimoniale executive sunt sunt destinate cuplurilor care isi doresc o camera de hotel moderna si eleganta.
Camera Twin Classic
De la:
€73.00
Camera twin classic este cea mai buna alegere pentru doua persoane care calatoresc impreuna si impartasesc preferinta pentru eleganta si rafinamentul stilului clasic.
Camera Twin Standard
De la:
€73.00
Camera Twin Standard este destinata oaspetilor care isi doresc o camera de hotel moderna si confortabila, cu un decor placut, perfecta pentru relaxare dupa o zi lunga.
Apartament
De la:
€99.00
Spatioase si elegante, apartamentele West City Hotel le asigura oaspetilor un confort deplin.
Formular Login
Formular Inregistrare