fbpx
Check-in: bine ai venit la West City Hotel

Bine ai venit! La Receptia West City Hotel vei intalni de fiecare data o persoana amabila, gata sa te ajute si sa iti raspunda oricaror intrebari legate de sederea ta in Cluj.

Descopera Clujul

Cel mai important oras din Transilvania te asteapta sa il descoperi. Nu rata o plimbare in centru si la principalele obiective turistice.

Rasfata-te cu o cina regala

Incheie-ti ziua cu o cina de exceptie in restaurantul nostru, pregatita din cele mai proaspete ingrediente sub bagheta chef-ului Adrian Curalet.

Savureaza o bautura la bar

Savurarea unei bauturi special create de barmanii nostri talentati la barul West City Hotel reprezinta un final de zi perfect.

Somn usor

Camera ta este pregatita la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste curatenia si confortul pentru ca tu sa te bucuri de un somn odihnitor.

Incepe ziua cu un mic dejun pe cinste

Micul dejun, inclus in pretul camerei si servit in restaurantul hotelului, este complex si complet, pentru toate gusturile. Incepe ziua plin de energie!

Sedinta in sala de conferinta

Reusita unei sedinte depinde si de ambianta in care se desfasoara. Salile de conferinta West City Hotel sunt complet echipate pentru un eveniment de succes!

Check-out: la revedere

Ne luam ramas bun si speram ca in rastimpul petrecut la West City Hotel ne-ai devenit din oaspete, prieten. Iti multumim ca ne-ai ales, sa ne revedem cu bine!

Color Room: O noua sala de conferinta

Am inaugurat sala de conferinta cu numarul 4. Intima si plina de culoare, Color Room este perfecta pentru organizarea de sedinte restranse in cadrul hotelului.

Lobby/ Bar/ Receptie: Total makeover

Renovarea totala a zonei de lobby, bar si receptie. Designul inovator a transformat aceasta zona intr-un spatiu cald si primitor, debordand de lumina si culoare.

  • 1
  • 2
Formular Login
Formular Inregistrare