A day with us
Esti doar in trecere prin Cluj sau planuiesti o sedere mai lunga? Indiferent de durata vizitei tale, ne vom stradui sa fim gazdele perfecte. Iata desfasuratorul unei zile la West City Hotel in care sa profiti totodata de frumusetea orasului Cluj-Napoca!
14:00
Check-in: bine ai venit la West City Hotel
Bine ai venit! La Receptia West City Hotel vei intalni de fiecare data o persoana amabila, gata sa te ajute si sa iti raspunda oricaror intrebari legate de sederea ta in Cluj.
16:00
Descopera Clujul
Cel mai important oras din Transilvania te asteapta sa il descoperi. Nu rata o plimbare in centru si la principalele obiective turistice.
19:00
Rasfata-te cu o cina regala
Incheie-ti ziua cu o cina de exceptie in restaurantul nostru, pregatita din cele mai proaspete ingrediente sub bagheta chef-ului Adrian Curalet.
21:00
Savureaza o bautura la bar
Savurarea unei bauturi special create de barmanii nostri talentati la barul West City Hotel reprezinta un final de zi perfect.
22:30
Somn usor
Camera ta este pregatita la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste curatenia si confortul pentru ca tu sa te bucuri de un somn odihnitor.
8:30
Incepe ziua cu un mic dejun pe cinste
Micul dejun, inclus in pretul camerei si servit in restaurantul hotelului, este complex si complet, pentru toate gusturile. Incepe ziua plin de energie!
9:30
Sedinta in sala de conferinta
Reusita unei sedinte depinde si de ambianta in care se desfasoara. Salile de conferinta West City Hotel sunt complet echipate pentru un eveniment de succes!
12:00
Check-out: la revedere
Ne luam ramas bun si speram ca in rastimpul petrecut la West City Hotel ne-ai devenit din oaspete, prieten. Iti multumim ca ne-ai ales, sa ne revedem cu bine!

Formular Login
Formular Inregistrare