Camerele West City Hotel
West City Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai 101 camere si apartamente confortabile amenajate in stil clasic sau modern. Piesele de mobilier frumoase si atent alese, curatenia desavarsita, facilitatile integrate si serviciile superioare creeaza o ambianta placuta si relaxanta pentru ca tu sa te bucuri de un sejur perfect in Cluj-Napoca!
Camera Single Classic
Incepand de la :
ÔéČ55.00
Camera single classic este destinata adeptilor stilului clasic care calatoresc singuri si isi doresc sa se bucure de un ambient rafinat oriunde s-ar afla.
Camera Single Standard
Incepand de la :
ÔéČ55.00
Camera Single Standard este perfecta pentru cei care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu o ambianta relaxata si familiara, unde sa se poata destinde dupa o zi lunga.
Camera Single Executive
Incepand de la :
ÔéČ55.00
Camera Single Executive debordeaza de culoare. Foarte moderne, camerele single executive sunt adresate celor care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu un decor care sa ii umple de energie!
Camera Matrimoniala Classic
Incepand de la :
ÔéČ55.00
Camera matrimoniala classic este perfecta pentru cuplurile care aleg eleganta stilului clasic, inclusiv atunci cand calatoresc. Confortul sporit si rafinamentul design-ului reprezinta garantia unei sederi de neuitat in Cluj.
Camera Matrimoniala Standard
Incepand de la :
ÔéČ55.00
Camera Matrimoniala Standard este perfecta pentru cuplurile care apreciaza camerele de hotel cu un design modern, placut si armonios.
Camera Matrimoniala Executive
Incepand de la :
ÔéČ55.00
Camera Matrimoniala Executive este decorata in stil modern, minimalist si plin de culoare. Camerele matrimoniale executive sunt sunt destinate cuplurilor care isi doresc o camera de hotel moderna si eleganta.
Camera Twin Classic
Incepand de la :
ÔéČ66.00
Camera twin classic este cea mai buna alegere pentru doua persoane care calatoresc impreuna si impartasesc preferinta pentru eleganta si rafinamentul stilului clasic.
Camera Twin Standard
Incepand de la :
ÔéČ66.00
Camera Twin Standard este destinata oaspetilor care isi doresc o camera de hotel moderna si confortabila, cu un decor placut, perfecta pentru relaxare dupa o zi lunga.
Apartament
Incepand de la :
ÔéČ88.00
Spatioase si elegante, apartamentele West City Hotel le asigura oaspetilor un confort deplin.
Formular Login
Formular Inregistrare