Restaurant West City Hotel
Restaurantul West City Hotel este locul perfect pentru a-ti incepe ziua cu un mic dejun gustos si energizant, dar si pentru a o incheia cu o cina speciala care sa iti delecteze toate simturile. Micul-dejun este inclus in tariful de cazare si este servit in regim de bufet. Ai la dispozitie o selectie variata de produse proaspete gustoase si: mezeluri, branzeturi, oua ochiuri sau omleta, legume proaspete, cereale, iaurt, paine si produse de patiserie proaspat scoase din cuptor, dulceturi, miere, sucuri naturale de fructe, ceai si cafea. La final de zi, daruieste-ti o cina regala: descopera explozia de gusturi, texturi si arome ale preparatelor sofisticate pregatite din cele mai bune ingrediente sub bagheta chef-ului Adrian Curalet.

Pur si simplu pasiune. Pasiune nascuta si cel mai probabil in mod inconstient de mentorul meu cel mai scump, mama si de strabunica mea de care imi amintesc cu drag ca putea sa faca o mancare formidabila din mai nimic. De la mama am invatat mai intai cum sa transez carnea de la pui pana la porc sau chiar vitel si bineinteles cum sa gatesc. Deja din timpul scolii gimnaziale am fost de multe ori cel care gatea acasa, avand mai mult timp la dispozitie. La un moment dat tatal meu a spus, mai in gluma, mai in serios, ca mancarea mea era mai buna decat a mamei. Nu am stiut atunci ca aceste vorbe aveau sa ma motiveze mai tarziu sa imi urmez pasiunea.

Asadar atractia catre gatit a fost acolo dintotdeauna inca din timpul facultatii de drept. Apoi toate au urmat in mod firesc. Doi ani ca bucatar in trei restaurante din Cluj pana am ajuns la West City Hotel ca sef bucatar.

In aceasta meserie nu este de ajuns doar sa mergi la lucru, trebuie sa ai si o echipa bine inchegata, si trebuie sa cauti sa excelezi permanent prin studiu, educarea simturilor si a gusturilor, texturi si nu in ultimul rand sa livrezi clientului un produs de calitate. Prin urmare, acesta este cel mai important lucru pentru noi: satisfacerea clientilor.

Adrian Curaleţ - Chef

Meniu a la carte
Descopera preparatele savuroase din meniul nostru a la carte, pentru o cina cu adevarat speciala. Retetele clasice frantuzesti, italienesti, thailandeze sau libaneze poarta amprenta inconfundabila a chef-ului nostru. Lasa-ti simturile cucerite de o explozie de gusturi fine, arome sofisticate si texturi contrastante!

Formular Login
Formular Inregistrare