fbpx

Termeni și condiții solicitare cazare si oferta eveniment

WEST CITY HOTEL SRL
CUI : 25643265; J12/1210/2009
SEDIUL SOCIAL: Loc. Floresti, Jud. CLUJ, Str. Avram Iancu 442-446 Cod 407280

Pentru a efectua o rezervare va rugam sa utilizati formular de rezervare de pe site, de la sectiunea Rezerva acum, sau sa ne contactati la numarul de telefon 0733 055 923 / 0264 501 820 sau prin email la adresa: rezervari@westcityhotel.ro .

TARIFE
Tarifele prezentate sunt valabile pentru o cameră şi o noapte de cazare.
De menționat că tariful include micul dejun tip bufet.

Acceptam plata serviciilor de cazare prin tichete de vacanta.

Rezervarea dumneavoastra este valabila doar in momentul primirii scrisorii de confirmare.

Conditii de anulare

Anularea sau modificarea unei rezervari este permisa in functie de disponibilitate si se face prin contactarea departamentului Rezervari prin una din modalitatile oferite la sectiunea Contact.
In cazul unei rezervari achitate online neprezentata la cazare, aceasta va fi anulata, fara rambursarea sumei.

Conditii de rambursare

Rambursarea contravalorii serviciilor neutilizate, sau utilizate partial, se efectueaza in urma unei cereri de rambursare transmise catre departamentul Rezervari.
Rambursarea rezervarilor achitate in avans se face doar pentru anularile efectuate cu până la 1 zi inainte de data cazarii.
Termenul maxim de rambursare este de 15 zile din momentul acceptarii cererii de rambursare, sau a cererii de anulare a rezervarii.

GRATUIT
Toți copiii cu vârste de până la 7 ani sunt cazați gratuit atunci când sunt folosite paturile existente.
Copiii mai mari pana la varsta de 15 ani vor achita 20 euro per noapte per persoană pentru paturi suplimentare. Capacitatea maximă de paturi suplimentare într-o camera este 1.

GRATUIT
Legătura la internet prin conexiunea wireless este disponibilă în tot hotelul și este gratuită.

GRATUIT
Parcarea hotelului este supravegheată și este pusă la dispoziția clienților hotelului gratuit, în limita locurilor disponibile.

ORAR
Micul dejun de tip bufet se servește zilnic de la ora 7.00 la ora 10.30.

Restaurantul este deschis între orele 17.00 și 22.00.

Check-in: Începând cu ora 14.00
Check-out: Până la ora 12.00

SALI DE CONFERINTA / EVENIMENTE

Oferta pentru salile de conferinta sau evenimente se va transmite in maxim 48 de ore.

RECLAMATII

Reclamatiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toata durata sederii turistilor in hotel. Reclamatiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea bunurilor aduse de client trebuie aduse la cunostinta administratorului in cel mult o ora de la data constatarii evenimentului.

LITIGII

Drepturile si obligatiile partilor prevazute de termenii si conditiile generale, precum si toate efectele juridice pe care le produc termenii si conditiile generale vor fi interpretate si guvernate  in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Soluționarea litigiilor prin intermediul platformei europene ODR

Dacă aveți un litigiu cu un comerciant din UE pe marginea produselor sau serviciilor pe care le-ați achiziționat online, puteți utiliza site-ul UE privind soluționarea online a litigiilor ( https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO). Acest site este gratuit și disponibil în toate limbile oficiale ale UE.

Dacă depuneți o reclamație prin intermediul site-ului pentru soluționarea online a litigiilor, dumneavoastră și comerciantul va trebui să conveniți asupra unei entități de soluționare alternativă a litigiilor care să se ocupe de caz. Fiecare entitate are propriile norme și proceduri, iar unele pot percepe și taxe. Puteți obține asistență și informații de la punctul național de contact  în orice etapă a procedurii.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC West City Hotel SRL administreaza în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este acela de a asigura accesul si protectia turistilor in structurile de primire turistice .
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare evidentelor interne specifice activitatii de cazare. Refuzul dumneavoastra determină neacceptarea oferirii serviciilor de cazare in unitatile noastre.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai organelor de Politie. Numarul cu care a fost inscris la registrul de evidenta a datelor cu caracter personal este 33450.

Formular Login
Formular Inregistrare