fbpx

 

TERMENII SI CONDITIILE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI „WEST CITY” HOTEL

 

Utilizarea acestui website confirma faptul ca ati acceptat tacit Termenii si Conditiile prezentate  mai jos. Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

 • Toate paginile site-ului  www.westcityhotel.ro sunt proprietatea societatii West City Hotel S.R.L.
 • Toate codurile HTML, precum si controalele Active X detinute de acest website sunt proprietatea West City Hotel S.R.L

1. CONDITII DE UTILIZARE
Toti utilizatorii Website-ului www.westcityhotel.ro se obliga sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileşte utilizarea de către dumneavoastră a Website-ului de Internet localizat la adresa www.westcityhotel.ro (denumit în continuare „Website-ul”) şi se constituie între WEST CITY HOTEL SRL (denumită în continuare “West City Hotel” , „al nostru”, „nouă” sau „noi”) şi dumneavoastră, acţionând din partea dumneavoastră sau a unui cumpărător, membru sau furnizor în numele căruia v-aţi înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastră”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, reţinerea, stocarea şi/sau utilizarea informațiilor și materialelor Website-ului, a serviciilor sau a funcţiilor oferite în sau de Website sau a conţinutului Website-ului, în orice modalitate, Dumneavoastră sunteţi de acord cu fiecare dintre Termenii Şi Condiţiile prezentate în continuare, şi renunţaţi la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Datele si informatiile sunt prezentate in Website numai in scopuri informative. West City Hotel isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/su structura Website-ului in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre Dumneavoastra, daca veti continua sa folositi Site-ul dupa lecturarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Website .

Dumneavoastră şi West City Hotel SRL sunteţi contractori independenţi şi nici o agenţie, parteneriat, companie mixtă, relaţie angajat – angajator nu este urmărită şi nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand, la cererea acestora.

2. SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Website-ul şi serviciile oferite de Website nu sunt disponibile pentru minori.

Website-ul şi materialele continute sunt furnizate de noi numai în scop informativ. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajăm să furnizăm servicii sau consultanţă de natură juridică sau de altă natură. Informaţia conţinută în Website se bazează pe surse considerate ca fiind exacte şi credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informaţiilor. Cu toate acestea, West City Hotel nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Website.

West City Hotel nu garanteaza in niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic si functional si nici lipsa virusilor, care ar putea exista pe Website. West City Hotel nu va fi raspunzator pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre Dumneavoastra provenind din disfunctionalitati ale Website-ului.

3. COPYRIGHT

West City Hotel S.R.L va autorizeaza sa explorati acest Website, numai daca utilizarea este facuta in scop personal, necomercial si cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala pe care le contin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul şi conţinutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fără permisiunea West City Hotel SRL, cu excepţia cazului in care Dumneavoastră descărcati, prezentati sau imprimati o copie a materialelor prezentate în acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinţa Dumneavoastră necomercială.

Intregul continut al Website-ului reprezinta proprietatea West City Hotel S.R.L., conform prevederilor legale in materia drepturilor de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Website,  se pedepseste conform legislatiei romane. In situatia nerespectarii acestor conditii, nu sunteti autorizat sa utilizati acest Website si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite ori salvate in calculator.

Cu excepţia situaţiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii și numele comerciale sunt proprietatea West City Hotel SRL şi nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat in prealabil. Marca comercială folosită pe acest Website, proprietatea West City Hotel SRL este urmatoarea: West City.

4. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele cu caracter personal pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.westcityhotel.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

Societatea West City Hotel S.R.L. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialitate” cu scopul de a va informa asupra modului in care West City Hotel S.R.L colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii pe care le colectăm prin interactiunea cu clientii și care pot fi utilizate pentru a va indentifica sau pentru a va contacta. Acestea vor fi prelucrate de catre West City Hotel in conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679/ UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal, putand fi folosite in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre, cum ar fi:

 1. Procesarea comenzilor sau a cererilor Dumneavoastra;
 2. Oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra;
 3. Facturarea si incasarea valorii serviciilor;
 4. Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor Dumneavoastra;
 5. Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor West City Hotel S.R.L. si ale companiilor asociate/partenere;
 6. Contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii West City Hotel S.R.L si ale companiilor asociate/partenere sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti, care credem ca ar putea fi de interes pentru Dumneavoastra (cu exceptia cazului in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care refuzati sa fiti contactat in acest sens);
 7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii;
 8. In urma introducerii datelor cu caracter personal ale Dumneavoastra in una dintre sectiunile Website-ului, vă dați acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Website-ului, pentru intreaga durata a existentei acestuia, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici, precum si pentru informarea Dumneavoastra referitor la activitatea website-ului, a afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcii West City Hotel, a afiliatilor si colaboratorilor sai.

 

Colectăm și alte informații personale, în anumite situații, cum ar fi:

 • Sondaje: Există posibilitatea să solicităm date demografice sau alte date personale în cadrul sondajelor efectuate asupra clienților.
 • Colectarea la locație: Colectăm informații personale suplimentare în timpul înregistrării/cazării la proprietatea noastra, inclusiv informații care sunt solicitate in mod obligatoriu de autoritatile statului. Vom folosi și televiziune cu circuit închis și alte măsuri de securitate la proprietatea noastra care pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților și vizitatorilor în locuri publice, precum și informații asociate locației dvs. în timp ce vă găsiți pe proprietatea noastra (prin cardurile de acces și alte tehnologii). Noi utilizăm televiziune cu circuit închis și alte tehnologii care înregistrează audio sau video pentru protecția personalului nostru, a oaspeților și a vizitatorilor proprietăților noastre în cazurile permise de lege. Pe lângă aceasta, putem colecta informații personale asociate serviciilor de pe proprietate, precum serviciile de concierge, activitățile și închiriere de echipamente .
 • Profilurile evenimentelor:  Dacă planificați un eveniment la noi, noi colectăm specificații privind conferința sau evenimentul, data evenimentului, numărul de invitați, detalii privind spațiile de cazare, iar pentru evenimentele corporative, informații referitoare la organizația dvs. (nume, buget anual și numărul de evenimente sponsorizate pe an). În plus, colectăm informații despre oaspeții care fac parte din grupul sau evenimentul dumneavoastră. Dacă ne vizitați în cadrul unui grup, este posibil să deținem informații personale despre dumneavoastră pe care ni le-a furnizat grupul și să vă trimitem reclame în urma sejurului dumneavoastră împreună cu grupul sau în urma participării la un eveniment, în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legii. Dacă ne vizitați în cadrul unui eveniment, este posibil să transmitem informații personale despre dumneavoastră planificatorilor evenimentului, în măsura permisă de lege. Dacă sunteți planificator de evenimente, este, de asemenea, posibil să transmitem informații despre evenimentul dumneavoastră furnizorilor de servicii terți care își pot face publicitate pentru serviciile lor către dumneavoastră, în măsura permisă de lege.
 • Rețelele de socializare: Dacă alegeți să participați la activitățile sau ofertele rețelelor de socializare sponsorizate de West City Hotel SRL, putem colecta anumite informații de pe contul dvs. de socializare în funcție de setările rețelei de socializare, precum locație, cazări, activități, interese, fotografii, actualizări ale stării și lista cu prieteni. Vă putem permite, de asemenea, să vă înscrieți în concursuri în care trebuie să furnizați fotografii, cum ar fi fotografii ale sejurului petrecut pe proprietatea noastră, pe care le puteți partaja cu persoanele cu care sunteți conectat pe rețelele sociale pentru voturi, oferte comune sau alte promoții.
 • Factura prin e-mail: Putem folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă trimite factura hotelului prin e-mail. Este responsabilitate dvs. de a vă asigura că avem adresa de e-mail corectă (și preferată) din partea dvs. Dacă efectuați o rezervare pentru o altă persoană folosind adresa dvs. de e-mail, factura electronică a persoanei respective va fi transmisă pe adresa dvs. de e-mail.
 • Corectitudinea, analiza și personalizarea datelor: Vă putem corobora informațiile personale cu date din surse terțe cu scopul de a actualiza și a analiza informațiile dvs. Ne bazăm și pe informații de la terți pentru a putea oferi servicii mai bune și mai personalizate. Spre exemplu, dacă vă conectați rețele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre, putem folosi aceste informații pentru a face experiența dvs. cu noi mai personală și socială, sau putem să o partajăm și să o folosim după cum este descris în prezenta Politica.
 • Cereri de angajare:Dacă doriți să aplicați online pentru a vă angaja în cadrul West City Hotel SRL, vă rugăm să consultați Politica noastră GDPR.

 

Pe lângă informațiile pe care le colectăm de la dvs. în mod direct, putem deduce informații despre dvs. în funcție de informațiile pe care ni le furnizați sau în funcție de alte informații pe care le primim.

 • Drepturi cu privire la datele cu caracter personal

Drepturile Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute de Regulamentul 2016/679/UE sunt următoarele:

 • dreptul de acces la date – în conformitate cu art 15 GDPR aveţi dreptul de a obţine din partea noastră o confirmare a prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, precum şi dreptul de acces la datele respective; totodată, puteţi obţine o copie a datelor cu caracter personal furnizate nouă şi care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de dvs., avem dreptul de a percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceţi cererea în format electronic şi cu excepţia cazului în care solicitaţi un alt format, informaţiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
 • dreptul la rectificare – aveţi dreptul de a obţine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum şi dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
 • dreptul la ştergerea datelor – aveţi dreptul de a obţine ştergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar noi avem obligaţia de a şterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageţi consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea şi nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneţi prelucrării şi nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce priveşte prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie şterse în condiţiile în care nu contravin unor obligaţii legale ce revin operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al legislaţiei române;
 • dreptul la restricţionarea prelucrării – în baza art 18 GDPR aveţi dreptul de a obţine din partea operatorului restricţionarea prelucrării datelor dumneavoastră
 • dreptul la portabilitatea datelor – aveţi dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, aşa cum au fost furnizate către noi, într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiţii;
 • dreptul la opoziţie – aveţi dreptul de a vă opune, din motive legate de situaţia particulară în care vă aflaţi, în orice moment, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, înclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziţii;
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, înclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a depune o plângere în baza art. 77 GDPR în faţa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a vă retrage consimţămăntul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de noi pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa West City Hotel SRL din localitatea Florești, str. Avram Iancu, nr.442-446, jud. Cluj sau prin email la adresa dpo@westcityhotel.ro. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. West City Hotel va comunica informatiile solicitate in termen de 30 zile de la data primirii cererii.

6. DEZVALUIREA INFORMAȚIEI

Prin transmiterea oricăror idei, comentarii, sugestii sau alte informaţii către noi referitoare la îmbunătăţirea Website-ului şi/sau a serviciilor legate de Website (denumite în continuare „transmiterea”), Dumneavoastră acceptaţi că astfel de transmiteri vor fi considerate şi vor rămâne proprietatea West City Hotel SRL. Nici o transmitere nu va reprezenta vreo  obligaţie de confidenţialitate din partea West City Hotel SRL şi nu va fi obligata să facă publică nici o transmitere.
West City Hotel SRL va deţine toate drepturile legate de transmiteri şi va avea dreptul să folosească transmiterea fără restricţie, pentru orice scop, fie el comercial sau de altă natură, fără nici o compensaţie către Dumneavoastră. De asemenea, Dumneavoastra garantaţi că deţinătorul oricărui drept, inclusiv de drepturi morale, în contextul de faţă, a renunţat complet şi efectiv la toate aceste drepturi şi v-a transmis Dumneavoastră, în mod valid şi irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate către West City  Hotel SRL.

West City  Hotel SRL are dreptul sa dezvaluie informatia:

 1. Companiilor asociate/partenere care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si noi;
 2. Tertelor parti specificate la Pct. 5 subpct. 6 din acesti Termeni si Conditii;
 3. Agentiilor de urmarire a creditelor (cu exceptia cazului in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre Dumneavoastra cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor cu datorii.

7. LEGATURILE SPRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Website-uri, oferite doar pentru ajutorul Dumneavoastra. Daca utilizati aceste link-uri, veti parasi Website-ul nostru. Noi nu am analizat aceste Website-uri, nu controlam si nu suntem responsabili pentru aceste Website-uri si/sau continutul lor. Astfel, West City  Hotel S.R.L  nu garanteaza informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste Website-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Aceste Website-uri pot trimite propriile lor COOKIES către utilizatori, pot colecta date, solicita informaţii sau pot conţine informaţii pe care le veţi putea găsi ca fiind nepotrivite sau ofensive. În plus, advertiserii de pe respectivele Website-uri pot trimite către utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. West Cityl Hotel SRL isi rezervă dreptul de a dezactiva link-uri din partea oricărui terţ către Website. Nu uitaţi că ori de câte ori transmiteţi informaţii online, aceste informaţii pot fi colectate şi folosite de persoane necunoscute. West City Hotel nu garanteaza securitatea niciunei informaţii pe care o obţineţi online. Accesand acele Website-uri si folosind produsele si serviciile de pe acestea o faceti exclusiv pe propriul risc.

8. PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului unitatii noastre, iar West City Hotel S.R.L. isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara niciun anunt in prealabil.

9. ACT DE RENUNŢARE, EXCLUDEREA GARANŢIEI

Website-ul şi orice informaţie, conţinut şi/sau material legate de acesta sunt furnizate pe baza principiului „AŞA CUM ESTE”, FĂRĂ GARANŢII DE VREUN FEL.

Nici o declaraţie orală, vreo corespondenţă scrisă sau vreo informaţie furnizată de west city hotel sa nu va crea o garanţie de niciun fel, şi dumneavoastră nu trebuie să vă bazaţi pe nici o astfel de declaraţie sau informaţie.
Ne declinăm orice responsabilitate faţă de acurateţea, conţinutul sau disponibilitatea informaţiilor găsite pe alte Website-uri care au legătură cu Website-ul nostru. Nu suntem responsabili pentru proasta funcţionare si securitatea  telefoanelor, reţelelor de electricitate, reţelelor electronice, a reţelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru căderea, întârzierea sau dificultăţile acestora. Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea informaţiilor fie că sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de Website, fie de erori umane care pot apărea în procesarea oricărei informaţii legate de Website. Website-ul poate să conţină defectini tehnice sau greşeli ori omisiuni tipografice. West City Hotel SRL nu este răspunzător pentru nici o eroare de natură tipografică, fotografică, tehnică sau legată de preţuri (incluzând, dar fără limitare la preţuri greşite ale hotelurilor), care apar listate pe Website-ul nostru. West City Hotel SRL îşi rezervă dreptul de a face modificări, sau îmbunătăţiri ale Website-ului şi ale produselor sau programelor descrise în astfel de informaţii, în orice moment, fără vreo notificare prealabila.

Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedeşte că un client este angajat în activităţi frauduloase sau nepotrivite, precum si în circumstanţe din care reiese că rezervarea conţine sau rezultă dintr-o greşeală sau dintr-o eroare.

10. LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

West City Hotel S.R.L, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest Website, nu sunt responsabile pentru niciun fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui Website, a oricaror Website-uri legate la acest Website sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste Website-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta prevedere legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest Website are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.

11. DESPĂGUBIRE

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Dumneavoastră sunteţi de acord să despăgubiţi West City Hotel, sucursalele, afiliatii, directorii, agenţii şi angajaţii săi, absolviţi de orice plângere sau cerere, incluzând onorarii avocaţiale rezonabile, făcute de o terţă parte referitor la sau rezultând dintr-o încălcare de către Dumneavoastră a prezentului acord sau a documentelor pe care le încorporează sau incalcarea de către Dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terţe părţi. Faptul că noi nu acţionam în legătură cu încălcări făcute de Dumneavoastră sau de alţii nu înseamnă că renunţăm la dreptul nostru de a acţiona în ceea ce priveşte încălcări similare sau subsecvente.
Dumneavoastră sunteţi integral răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii parolei şi a contului Dumneavoastră şi pentru toate activităţile care au legătură cu acesta.

12. INLATURAREA RASPUNDERII

Prin utilizarea website-ului, toţi utilizatorii fac cunoscut şi sunt de acord că părţile despăgubite sunt eliberate, descărcate şi considerate nevinovate de şi nu sunt responsabile pentru niciun fel de răspundere în ceea ce priveşte toate aspectele legate de site (incluzând dar fără a se limita la orice îmbolnăvire, pierdere, litigiu, rănire fizică, moarte, daune aduse proprietăţii, şi plângeri bazate pe drepturi de publicitate, defăimare, sau încălcarea vieţii private, onorarii rezonabile ale avocaţilor şi cheltuieli de judecată) care pot apărea din utilizarea website-ului sau acceptarea, posesia, folosirea sau folosirea greşită a informaţiilor, materialelor, serviciilor sau produselor legate de acestea sau dobândite de la acestea. ne rezervăm dreptul ca, oricând şi fără nici o răspundere, să restricţionăm sau să refuzăm accesul oricui la site şi la serviciile, conţinutul, materialele şi funcţiile sale.

13. ACCES ŞI INTERFERENŢE

Dumneavoastră nu veţi folosi nici o metodă de a copia Website-ul, conţinutul sau informaţiile conţinute de acesta fără consimţământul nostru prealabil dat in scris. Dumneavoastră sunteţi de acord să nu folosiţi nici un aparat, program sau metodă care să interfereze ori să încerce să interfereze cu funcţionarea corectă a Website-ului sau a oricărei tranzacţii care se efectuează prin Website. Dumneavoastră sunteţi de acord să nu copiaţi, reproduceţi, alteraţi, modificaţi, creaţi lucrări derivate sau să prezentaţi în public orice element de conţinut al Website-ului fără consimţământul prealabil scris al nostru sau al unei terţe părţi.

Informaţia pe care ne-o furnizaţi Dumneavoastră nouă (i) trebuie să nu conţină nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenţa cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricărui sistem, date sau informaţii şi (ii) nu va crea obligatii in sarcina noastra si nu va cauza pierderi (în tot sau în parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

14. LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de West City Hotel S.R.L. la sediul său din Florești, jud. Cluj, Romania. De asemenea nu garanteaza ca materialele sau serviciile de pe acest Website sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea acestora in afara Romaniei. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care incalca legea. Daca accesati Website-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria Dumneavoastra raspundere. Aceste Conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman. Folosirea Website-ului este neautorizată în orice jurisdicţie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termenisi Conditii.

Dumneavoastră sunteţi de acord că orice acţiune în justiţie decurgând din sau în legătură cu Termenii si Conditiile prezentului Acord va fi solutionata de catre instanţele judecatoresti competente din România.

15. COMUNICARE

Întrebări sau comentarii referitoare la Website şi la informaţii conţinute în Website pot fi transmise pe e-mail la adresa office@westcityhotel.ro, prin adresa scrisa transmisa la West City Hotel SRL din Floresti, str. Avram Iancu,  nr. 442-446, jud. Cluj. Orice comunicare sau material transmis nouă prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidenţiale.

16. DIVERSE

Societatea West City Hotel S.R.L poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale Website-ului.

Pentru utilizarea acestui website este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Formular Login
Formular Inregistrare