fbpx
Sali de conferinta
West City Hotel este partenerul dumneavoastra de incredere in organizarea de evenimente de afaceri. Va punem la dispozitie 4 sali de conferinta cu lumina naturala, aer conditionat, sonorizare si acces internet Wi-Fi, complet echipate tehnic cu tot ceea ce aveti nevoie pentru un eveniment de succes. Echipa noastra dedicata, receptiva si atenta la toate detaliile, va asigura cu promptitudine si profesionalism intreg suportul organizatoric necesar.
Sala Crystal
 • Suprafata:
  322 m2
 • Nr. maxim persoane
  300
 • Facilitati :
  Plasma fixa, Flipchart, Aer condiţionat/climatizare, Acces internet Wi-fi, Ecran de proiecţie, Videoproiector, Sonorizare, Microfon, Microfon headset, Lumina naturala
Mai mult
Crystal este sala de conferinte perfecta pentru intalnirile de amploare, avand o capacitate de 300 de locuri. Este o sala multifunctionala ce poate gazdui conferinte mari de business, seminarii, training-uri, prezentari de produse sau alte evenimente cu audienta mare. Dotarile standard ale salii includ aer conditionat si acces la internet WiFi de mare viteza. La cerere, sala de conferinte Crystal poate fi dotata cu echipament tehnic modern: flipchart, sistem de proiectie video, plasma fixa, microfoane si sisteme performante de sonorizare.
Sala Blue Sky
 • Suprafata:
  120 m2
 • Nr. maxim persoane
  80
 • Facilitati :
  Flipchart, Aer condiţionat/climatizare, Acces internet Wi-fi, Ecran de proiecţie, Videoproiector, Sonorizare, Microfon, Microfon headset, Lumina naturala
Mai mult
Sala de conferinte Blue Sky are o capacitate de 80 de locuri, fiind ideala pentru prezentari, training-uri, seminarii, conferinte, workshop-uri sau alte evenimente. Pe langa aerul conditionat si accesul la internet WiFi de mare viteza, incluse in dotarile standard, sala Blue Sky poate fi echipata cu flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare profesionist si microfoane. Sala beneficiaza de lumina naturala si poate fi aranjata sub forma de teatru, sala de clasa, sala de sedinte sau sub forma de U.
Sala Board Room
 • Suprafata:
  26 m2
 • Nr. maxim persoane
  14
 • Facilitati :
  Flipchart, Aer condiţionat/ climatizare, Acces internet Wi-fi, Plasma fixa, Lumina naturala
Mai mult
Eleganta si intima, sala de conferinte Board Room are o capacitate de 14 locuri, fiind ideala pentru sedinte, intalniri de afaceri, conferinte, prezentari si training-uri care necesita un cadru restrans de desfasurare. Board Room dispune de aer conditionat si internet WiFi de mare viteza, incluse in dotarile standard. La solicitarea clientilor, sala de conferinte poate fi dotata cu flipchart si plasma fixa. Board Room beneficiaza de lumina naturala si este amenajata sub forma de sala de sedinte.
Sala Color Room
 • Suprafata:
  26 m2
 • Nr. maxim persoane
  16
 • Facilitati :
  Flipchart, Aer condiţionat/climatizare, Acces internet Wi-fi, Plasma mobila, Lumina naturala
Mai mult
Sala de conferinte Color Room are o capacitate de 16 locuri, fiind ideala pentru evenimente intime, sedinte de coaching, training-uri si intalniri in cadru restrans. Datorita designului interior modern, in culori vibrante, recomandam Color Room celor care doresc sa isi desfasoare evenimentul intr-un cadru relaxat, mai putin formal. O ambianta placuta incurajeaza creativitatea, imbunatateste puterea de concentrare si stimuleaza atitudinea pozitiva a participantilor.
Formular Login
Formular Inregistrare