fbpx

Sala Crystal

 • Suprafata:
  322 m2
 • Nr. maxim persoane:
  300
 • Facilitati:
 • Plasma fixa, Flipchart, Aer condiţionat/climatizare, Acces internet Wi-fi, Ecran de proiecţie, Videoproiector, Sonorizare, Microfon, Microfon headset, Lumina naturala
 • Mod aranjare:
 • Banchet, U-shape, Clasa, Teatru, Sedinta


Crystal este sala de conferinte perfecta pentru intalnirile de amploare, avand o capacitate de 300 de locuri.

Este o sala multifunctionala ce poate gazdui conferinte mari de business, seminarii, training-uri, prezentari de produse sau alte evenimente cu audienta mare.

Dotarile standard ale salii includ aer conditionat si acces la internet WiFi de mare viteza. La cerere, sala de conferinte Crystal poate fi dotata cu echipament tehnic modern: flipchart, sistem de proiectie video, plasma fixa, microfoane si sisteme performante de sonorizare.

Cele mai importante atuuri ale salii de conferinte Crystal sunt lumina naturala de care aceasta beneficiaza din plin si faptul ca poate fi adaptata cu diferite tipuri de dispunere pentru specificul nevoilor fiecarui client. Astfel, sala Crystal poate fi aranjata sub forma de teatru, sala de banchet, sala de clasa, sala de sedinte sau sub forma de U.

In zona Lobby-ului poate fi amenajat cu usurinta un spatiu dedicat barului pentru pauza de cafea. Echipa West City Hotel va poate pregati pentru coffee break o selectie de ceaiuri, cafea proaspat preparata la esspressor, apa, sucuri, fructe proaspete, asortiment de patiserie dulce si sarata.

Sala de conferinta Crystal se poate rezerva impreuna cu camere pentru organizatori si invitati, intr-un pachet avantajos. Solicita acum o oferta!

  Formular solicitare oferta

  Cazare DaNu
  Pauza de cafea DaNu
  Pranz DaNu
  Cina DaNu
  Sali similare
  Te-ar mai putea interesa si alte sali de conferinta
  Sala Blue Sky
  Incepand de la :
  €0.00
  Sala de conferinte Blue Sky are o capacitate de 80 de locuri, fiind ideala pentru prezentari, training-uri, seminarii, conferinte, workshop-uri sau alte evenimente. Pe langa aerul conditionat si accesul la internet WiFi de mare viteza, incluse in dotarile standard, sala Blue Sky poate fi echipata cu flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare profesionist si microfoane. Sala beneficiaza de lumina naturala si poate fi aranjata sub forma de teatru, sala de clasa, sala de sedinte sau sub forma de U.
  Sala Board Room
  Incepand de la :
  €0.00
  Eleganta si intima, sala de conferinte Board Room are o capacitate de 14 locuri, fiind ideala pentru sedinte, intalniri de afaceri, conferinte, prezentari si training-uri care necesita un cadru restrans de desfasurare. Board Room dispune de aer conditionat si internet WiFi de mare viteza, incluse in dotarile standard. La solicitarea clientilor, sala de conferinte poate fi dotata cu flipchart si plasma fixa. Board Room beneficiaza de lumina naturala si este amenajata sub forma de sala de sedinte.
  Sala Color Room
  Incepand de la :
  €0.00
  Sala de conferinte Color Room are o capacitate de 16 locuri, fiind ideala pentru evenimente intime, sedinte de coaching, training-uri si intalniri in cadru restrans. Datorita designului interior modern, in culori vibrante, recomandam Color Room celor care doresc sa isi desfasoare evenimentul intr-un cadru relaxat, mai putin formal. O ambianta placuta incurajeaza creativitatea, imbunatateste puterea de concentrare si stimuleaza atitudinea pozitiva a participantilor.
  Formular Login
  Formular Inregistrare