fbpx
Camerele matrimoniale: culoare in calatoria ta

Actiunile noastre au pornit mereu din dorinta de a oferi oaspetilor nostri mai mult decat confortul asteptat. Astfel, anul acesta Camerele Single Standard si Camerele Matrimoniale Standard au intrat sub lupa transformarilor.

 

Conceptul

Conceptul si destinatia acestor camere au fost bine gandite de la bun inceput. Daca te aflii intr-o calatorie de afaceri si tot ce iti doresti este ca la finalul unei zile pline sa-ti reincarci bateriile intr-o camera in care sa gasesti o ambianta relaxanta, vei alege Camerele Single Standard. Dar daca esti intr-o vacanta in 2, Camerele Matrimoniale Standard sunt alegerea potrivita, venind perfect in completarea calatoriei in cuplu.

 

Culorile

Transformarea pe care am dorit-o si am adus-o a fost prin culoare. Eliminarea clasicei mochete si introducerea parchetului a venit in completarea stilului contemporan al camerelor, pe care l-am pastrat prin mobilierul modern in nuante naturale. In rest totul a primit culoare. Si nu ne-am limitat la alegerea unei singure nuante. Fiecare etaj a primit o alta culoare, deci o alta personalitate.

Camerele cu un albastru vibrant au scopul de a reduce stresul si de a crea starea de calm, asigurandu-va atat relaxarea fizica cat si mentala. Iar noi chiar iubim albastrul 😊

 

 

Nuanta de verde folosita in camere a avut ca si scop crearea unei atmosfere linistite, revigorante. Considerata si culoare a pacii si ecologiei, te duce cu gandul la natura, te ajuta sa te relaxezi si sa te simti liber.

 

Portocaliul este o culoare fierbinte, vibranta, simbolizand energia, vitalitatea, fiind chiar o culoare a fericirii. Sederea intr-una din camerele portocalii iti va oferi cu siguranta o alta energie.

 

 

Violetul este o culoare a echilibrului, a masurii, dar si culoare a tainei si misterului. Hraneste si ne energizeaza in mod inefabil partea cea mai inalta a creierului, ajutandu-ne sa ne extindem orizontul intelegerii.

 

 

Culoare romantica, rozul reflecta pe langa iubire, bucurie si confort. Alegerea unei astfel de camere te va face sa te simti mai aproape de casa.

 

 

Am incercat sa iti aducem veselia in camera, sau sa iti oferim calmul si linistea pe care o cauti. Oricare ar fi dorinta ta, trebuie doar sa iti alegi camera care ti se potriveste!

 

Photo Credit: David Lila

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Formular Login
Formular Inregistrare