fbpx

Sala Board Room

  • Suprafata:
    26 m2
  • Nr. maxim persoane:
    14
  • Facilitati:
  • Flipchart, Aer condiţionat/ climatizare, Acces internet Wi-fi, Plasma fixa, Lumina naturala

  • Mod aranjare:
  • Sala de sedinte


Eleganta si intima, sala de conferinte Board Room are o capacitate de 14 locuri, fiind ideala pentru sedinte, intalniri de afaceri, conferinte, prezentari si training-uri care necesita un cadru restrans de desfasurare.

Board Room dispune de aer conditionat si internet WiFi de mare viteza, incluse in dotarile standard. La solicitarea clientilor, sala de conferinte poate fi dotata cu flipchart si plasma fixa.

Board Room beneficiaza de lumina naturala si este amenajata sub forma de sala de sedinte.

In zona Lobby-ului poate fi amenajat cu usurinta un spatiu dedicat barului pentru pauza de cafea. Echipa West City Hotel va poate pregati pentru coffee break o selectie de ceaiuri, cafea proaspat preparata la esspressor, apa, sucuri, fructe proaspete, asortiment de patiserie dulce si sarata.

Sala de conferinta Board Room se poate rezerva impreuna cu camere pentru organizatori si invitati, intr-un pachet avantajos. Solicita acum o oferta!

Formular solicitare oferta

Cazare DaNu
Pauza de cafea DaNu
Pranz DaNu
Cina DaNu
Sali similare
Te-ar mai putea interesa si alte sali de conferinta
Sala Crystal
Incepand de la :
€0.00
Crystal este sala de conferinte perfecta pentru intalnirile de amploare, avand o capacitate de 300 de locuri. Este o sala multifunctionala ce poate gazdui conferinte mari de business, seminarii, training-uri, prezentari de produse sau alte evenimente cu audienta mare. Dotarile standard ale salii includ aer conditionat si acces la internet WiFi de mare viteza. La cerere, sala de conferinte Crystal poate fi dotata cu echipament tehnic modern: flipchart, sistem de proiectie video, plasma fixa, microfoane si sisteme performante de sonorizare.
Sala Blue Sky
Incepand de la :
€0.00
Sala de conferinte Blue Sky are o capacitate de 80 de locuri, fiind ideala pentru prezentari, training-uri, seminarii, conferinte, workshop-uri sau alte evenimente. Pe langa aerul conditionat si accesul la internet WiFi de mare viteza, incluse in dotarile standard, sala Blue Sky poate fi echipata cu flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare profesionist si microfoane. Sala beneficiaza de lumina naturala si poate fi aranjata sub forma de teatru, sala de clasa, sala de sedinte sau sub forma de U.
Sala Color Room
Incepand de la :
€0.00
Sala de conferinte Color Room are o capacitate de 16 locuri, fiind ideala pentru evenimente intime, sedinte de coaching, training-uri si intalniri in cadru restrans. Datorita designului interior modern, in culori vibrante, recomandam Color Room celor care doresc sa isi desfasoare evenimentul intr-un cadru relaxat, mai putin formal. O ambianta placuta incurajeaza creativitatea, imbunatateste puterea de concentrare si stimuleaza atitudinea pozitiva a participantilor.
Formular Login
Formular Inregistrare