fbpx
Echipa West City Hotel 10 ani
Aniversam 10 pasi alaturi de tine!

„O calatorie de o mie de kilometri trebuie sa inceapa cu un singur pas.” spunea filozoful Lao Tzu. Noi am facut primul pas in urma cu zece ani. In tot acest timp am facut tot posibilul pentru a va oferi o experienta hoteliera de exceptie de fiecare data cand ne treceti pragul. Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi la fiecare pas.

 

Astazi, 12 februarie 2019, West City Hotel implineste 10 ani.

In ziua in care sarbatorim un deceniu de activitate, gandurile noastre se indreapta catre oaspetii nostri, carora dorim sa le transmitem cele mai calde multumiri. Fara voi, povestea West City Hotel…nu s-ar povesti. 😊

Va multumim ca ne-ati fost alaturi in toti acesti ani, timp in care am invatat constant, am progresat spectaculos si ne-am straduit sa fim cele mai bune gazde, intotdeauna cordiale si atente.  Dorinta noastra este ca toti cei care ne calca pragul ca oaspeti sa ne devina prieteni.

In cele 87.600 de ore in care motoarele West City Hotel au functionat fara incetare, am gazduit mii de oaspeti, am impartit nenumarate zambete, am raspuns prompt la sute de solicitari, am fost complici la zeci de cereri in casatorie care au avut loc cu ocazia unor cine romantice in restaurantul nostru, am pus umarul la organizarea a sute de evenimente in salile noastre de conferinta si am servit  peste 150.000 de mic dejunuri.

 

West City Hotel 2019
Functionam non-stop din 12.02.2009

 

Prologul calatoriei noastre il reprezinta anul 2007, cand au inceput lucrarile de constructie a cladirii ce urma sa devina West City Hotel, o inovatie arhitecturala la acea vreme: prima cladire cu 5 etaje construita exclusiv pe structura metalica din Transilvania.

Oficial, primul pas a fost facut in anul 2009, cand am deschis usile pentru primii oaspeti. Cu 101 camere si apartamente, 3 sali de conferinta, 1 restaurant a la carte si o echipa de profesionisti in domeniul ospitalitatii.

In fiecare an am adus imbunatatiri semnificative serviciilor noastre, de la montarea de panouri solare pentru ca amprenta CO2 a hotelului nostru sa fie cat mai redusa pana la reinnoirea spalatoriei cu echipamente Miele.

In perioada 2016 – 2018 am renovat restaurantul si am transformat complet zona de lobby, bar si receptie. Designul inovator a transformat aceasta zona intr-un spatiu debordand de lumina si culoare.

 

Lobby West City Hotel Atunci
Lobby West City Hotel 2009
Lobby West City Hotel Acum
Lobby West City Hotel 2019
Bar West City Hotel Atunci
Bar West City Hotel 2009
Bar West City Hotel Acum
Bar West City Hotel 2019
Restaurant West City Hotel Atunci
Restaurant West City Hotel 2009
Restaurant West City Hotel Acum
Restaurant West City Hotel 2019

 

Camerele au fost de asemenea renovate, ceea ce a sporit confortul oaspetilor nostri.

 

Camere Executive West City Hotel Atunci
Camere Executive West City Hotel 2009
Camere Executive West City Hotel Acum
Camere Executive West City Hotel 2019

 

Datorita numarului mare de solicitari pentru sali potrivite organizarii de sedinte restranse, anul 2018 a venit cu inaugurarea Color Room, cea de-a patra sala de conferinte West City Hotel.

 

Sala de Conferinte West City Hotel 2018
Sala de Conferinte West City Hotel, inaugurata in anul 2018

 

Parcursul nostru dovedeste ca povestea West City Hotel este una de succes, iar acesta se datoreaza, pe de o parte, echipei care face totul posibil. Intr-un deceniu de activitate in domeniul ospitalitatii hoteliere, echipa formata la West City Hotel a crescut in spiritul misiunii de a le oferi oaspetilor o experienta care sa le depaseasca asteptarile.

Pe de cealalta parte, calatoria noastra inspre succes nu ar fi fost posibila fara increderea pe care oaspetii nostri ne-au acordat-o. Va suntem profund recunoscatori pentru ca ne-ati fost alaturi la fiecare pas.

Va asiguram ca vom continua sa facem totul pentru ca fiecare sedere la West City Hotel sa fie una speciala, de care sa va amintiti cu drag.

La multi ani impreuna, prieteni! 😊

Cu multumiri,

Echipa West City Hotel

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Formular Login
Formular Inregistrare