Igiena, o prioritate la West City Hotel
Igiena, o prioritate la West City Hotel

In hotelul nostru, igiena este prioritara. Investim constant in solutii inovatoare care sa ne ajute sa cream si sa mentinem un mediu sanatos in interiorul West City Hotel. Cele mai noi imbunatatiri in acest sens includ inlocuirea saltelelor din majoritatea camerelor si achizitionarea aspiratoarelor Rainbow.

 

Din dorinta permanenta de a imbunatati calitatea serviciilor noastre, suntem mereu in cautare de mai bine, in toate privintele.

Igiena este unul dintre aspectele pentru care am stabilit cele mai ridicate standarde. Pe langa ceea ce se vede cu ochiul liber, cum ar fi lenjeriile de pat imaculate, exista si aspecte mai putin evidente care tin de salubritatea unui hotel. Spre exemplu, dotarea bucatariei si a restaurantului cu lampi bactericide este una dintre implementarile care, de-a lungul anilor, ne-a ajutat in demersul nostru de a mentine un mediu curat.

La crearea si mentinerea unui mediu sanatos contribuie o multitudine de factori, iar noi nu il neglijam pe niciunul dintre acestia. Recent, am investit intr-o serie de imbunatatiri pe care ne dorim sa le facem cunoscute oaspetilor nostri. 

 

 Saltelele Eco Sleep cu Aloe Vera

 

saltele antibacteriene

 

O alta imbunatatire o reprezinta inlocuirea saltelelor care si-au incheiat ciclul recomandat de viata cu saltelele Eco Sleep cu Aloe Vera. Acestea sunt, fara exagerare, echivalentul confortului absolut.

Materialele din care sunt confectionate si structura lor garanteaza un somn odihnitor si reconfortant. Stratul de 2 cm de spuma cu memorie asigura sustinerea optima a coloanei in timpul somnului. In plus, saltelele cu spuma sunt ideale pentru persoanele alergice sau cele sensibile, predispuse la alergii.

Extractul de Aloe Vera este antibacterian si confera o senzatie placuta de prospetime.

 

Aspiratoarele Rainbow

 

aspirator rainbow

 

Notabila este si achizitia aspiratoarelor Rainbow cu sistem unic de filtrare cu apa ce capteaza aproape 100% din mizeria de uz casnic.

Particulele microscopice care mai raman sunt prinse de filtrul neutralizator HEPA. Aceasta combinatie de filtrare in doua etape elimina 99.99% din murdarie si contaminanti.

De ce apa? Fiindca praful umed nu zboara! Rainbow foloseste apa pentru a retine praful si mirosurile, eliberand doar aerul curat, spalat prin apa.

Rezultatul este o curatenie exemplara si un aer igienizat, liber de microorganisme daunatoare precum acarienii, cauzatoare de alergii.

 

Lampile bactericide

 

lampi bactericide

 

O investitie importanta o reprezinta achizitionarea de lampi bactericide pentru bucataria si restaurantul West City Hotel. Pe langa strictetea cu care respectam normele de igiena uzuale intr-un restaurant, am ales sa facem aceasta investitie pentru a fi absolut siguri ca echipa noastra lucreaza intr-un mediu perfect curat.

Lampile bactericide sunt dispozitive electronice ecologice si complet sigure care asigura dezinfectia si sterilizarea prin lumina ultravioleta de tip UV-C.

Lumina UV-C distruge in proportie de 99,99% microorganismele daunatoare sanatatii umane: virusuri, bacterii, spori de mucegai, fungi, protozoare.

Lampile bactericide actioneaza la nivelul aerului si suprafetelor, contribuind la crearea unui microclimat sanatos si protectia oamenilor fara utilizarea excesiva a produselor chimice.

 

Am scris acest articol din dorinta ca oaspetii nostri sa stie ca suntem permanent preocupati de starea lor de bine si ca depunem constant eforturi pentru a le asigura un mediu sigur din toate punctele de vedere.

Pentru orice intrebari, va stam cu placere la dispozitie, asadar nu ezitati sa ne contactati. Oferta noastra de cazare este disponibila aici. Va asteptam cu drag la Cluj! 😊

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Formular Login
Formular Inregistrare