fbpx
Simturi de nota 10

Momentele importante trebuie sarbatorite, iar noi asta am decis sa facem anul acesta. Aniversarea celor 10 ani de activitate a fost un prilej de sarbatoare si multumire pentru oaspetii ce au fost si sunt alaturi de noi, dar nu am uitat nici de dragii nostri colegi ­čśŐ

Pentru momentele de bucurie petrecute impreuna, dar si pentru clipele grele pe care le-am depasit in echipa, pentru fiecare sarbatoare in familia West City sau pentru obstacolele trecute cu brio datorita colectivului, am dorit sa facem ceva mai special pentru oamenii care au contribuit direct la toate reusitele. Si cum sa faci un dar mai deosebit care sa ramana ca amintire decat legandu-te de simturi. Pe parcursul a 5 saptamani am incercat sa stimulam cat mai armonios toate cele 5 simturi.

Am inceput seria evenimentelor melodios, in acordurile concertului Directia 5. O seara ÔÇ×In culoriÔÇŁ cum spune si numele noului lor album, cu balade rock noi dar si hit-urile binecunoscute si fredonate de toti.

Cat de frumos ar fi sa poti ajunge intr-un loc mult visat, sa vezi peisajele superbe sau strazile renumite? Am reusit sa oferim aceasta ocazie colegilor nostri cu ajutorul Virtual Reality. Aceasta intalnire insa a fost mai mult de atat, iubitorii de adrenalina putand opta pentru simulatoare roller coster, iar exploratorii pentru plimbari pe fundul oceanului.

Stim cu totii ca mirosurile, aromele, declanseaza amintiri, te fac sa retraiesti stari sau sa le asociezi cu persoane. Am vrut sa ne cream o amintire pe care sa o luam acasa… intr-o sticluta. Sub indrumarea unui parfumier artizan, ne-am jucat cu o gama larga de arome si ne-am creat propriul parfum.

Joaca am continuat-o la atelierul tactil. Aici am experimentat prin diverse exercitii si am observat cat de interesante sunt iluziile tactile, cum poti influenta ceea ce creierul percepe.

La final ne-am rasfatat cu gusturi alese la unul dintre restaurantele din Cluj si am ciocnit un pahar de sampanie in cinstea noastra, a anilor ce au trecut si provocarilor ce vor urma.

Va multumim dragi colegi si ne dorim cat mai multe experiente inedite impreuna!

 

Video credit: Andrei Tamas

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Formular Login
Formular Inregistrare