fbpx
Teambuilding in aer liber

Orice activitate intensa trebuie rasplatita cu momente de relaxare si deconectare. Iar noi am decis sa luam o pauza in care sa ne cunoastem mai bine colegii, dar si pe noi insine. Si am pornit intr-un teambuilding spre frumosul Maramures ­čśŐ

In general, departamentul de Resurse Umane este cel care vede beneficiile pe care programele de teambuilding le au asupra echipei. Atunci cand si liderii companiei constientizeaza faptul ca astfel de activitati sunt elemente vitale ale companiei si mai mult, sunt metode excelente de motivare si sudare a echipei, avem toate sansele sa construim o echipa puternica. Scopul principal al unui teambuilding este lucrul in echipa, iar toate activitatile se creeaza in jurul echipei.

In special in domeniul serviciilor, motivarea angajatilor si cresterea coeziunii de echipa sunt investitiile cu cel mai inalt randament. Acest lucru se datoreaza faptului ca starea de spirit a angajatului are efecte puternice asupra relatiei cu clientii, deci asupra companiei.

 

Munca in echipa

Stim cat de importanta este echipa si munca in echipa. Tocmai de aceea pentru noi este important sa avem capacitatea de a lucra ca o echipa orientata spre obiective clare, comune. Astfel locul de munca devine mai eficient si mai placut.

ÔÇ×Mi-am cunoscut colegii mai bine. Cu siguranta s-a imbunatatit colaborarea intre departamente.ÔÇŁ

Scopul unui teambuilding este si acela de a face oamenii sa inteleaga ca fiecare are un rol important in companie si in acelasi timp, toti suntem dependenti de ceilalti. Indiferent de natura activitatii pe care o desfasuram, este important sa intelegem responsabilitatea pe care o avem. In acelasi timp, trebuie sa invatam sa construim relatii bazate pe incredere. Este important si necesar sa ne putem baza pe colegi, increderea fiind unul din elementele care sta la baza unei echipe puternice.

┬áÔÇ×Jocurile facute ne-au demonstrat ca avem multe lucruri in comun si depindem unii de altii, indiferent din ce departament facem parte. Avem nevoie unii de altii.ÔÇŁ

 

Comunicare

Teambuildingul faciliteaza comunicarea intre angajati. Acest lucru nu poate decat sa imbunatateasca relatiile dintre colegi dar si calitatea muncii efectuate.

Iar noi am depasit bariera dintre conducere si angajati. Prin intermediul exercitiilor, am avut posibilitatea de a percepe ca si colegi pe toti membrii organizatiei.

ÔÇ×Am socializat cu mai multa lume cu care in mod normal nu am contact.ÔÇŁ

Cunoastere

Teambuildingul este si momentul in care descoperim ceva nou despre colegi, in care constientizam probleme existente, sau invatam sa ne acceptam individualitatile.

Exercitiile desfasurate ne-au ajutat sa invatam mai multe despre colegi. Asta inseamna ca le-am descoperit atat punctele slabe, cat si punctele tari, fapt ce ne-a ajutat sa stabilim o legatura mai puternica intre noi.

ÔÇ×Mi-am cunoscut colegii altfel. I-am descoperit in alte ipostaze decat cele de la lucru.ÔÇŁ

 

Dezvoltare

In teambuilding ai ocazia sa iti descoperi aptitudini noi, sa te dezvolti ca individ, sa inveti, atat pe plan personal, cat si profesional. Prin activitatile si jocurile de creativitate se dezvolta, sau se redescopera, echipe excelente.

ÔÇ×Ne-a unit ca echipa, ne-a sudat. Fiecare experienta de teambuilding aduce ceva pozitiv. Toate trairile de acolo au efect in timp.ÔÇŁ

Un scop al unui teambuilding este de a construi o echipa in adevarul sens al cuvantului. Iar echipa este productiva daca crezi in ea, investesti in ea si o respecti.

Am incheiat teambuildingul cu gandul la viitor. Fiecare am scris pe un balon ce ne promitem noua insine, la ce vom lucra pentru a deveni mai buni.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Formular Login
Formular Inregistrare