fbpx

Camera Single Classic

De la:
€75.00
  • Nr. maxim persoane:
    1
  • Mic Dejun :
    Inclus
  • Facilitati:
  • Aer conditionat, LCD, Wi-fi, Papuci si halate de baie, Uscator de par, Mini bar, Produse ingrijire personala, Acces cu card, Telefon

Camera Single Classic este destinata adeptilor stilului clasic care calatoresc singuri si isi doresc sa se bucure de un ambient rafinat oriunde s-ar afla.

Camerele din categoria Classic sunt elegante, decorate la cele mai inalte standarde cu piese de mobilier furniruit cu lemn masiv, draperii asortate, mocheta groasa si tapet. Mobilierul si decoratiunile atent alese creeaza o ambianta rafinata, propice pentru odihna si relaxare.

Biroul este perfect pentru cei care doresc sa lucreze in confortul propriei camere, bucurandu-se de internetul WiFi de mare viteza.

Baile sunt dotate cu cabine de dus spatioase si produse cosmetice de calitate.

Ferestrele se deschid spre galeria interioara a hotelului, sunt bine izolate fonic si draperiile opace nu permit zgomotului sa patrunda in camere, asigurand un somn linistit si odihnitor.

Camera Single Classic este dotata cu aer conditionat, LCD, Wi-Fi, papuci si halate de baie, uscator de par, minibar, produse de ingrijire personala, acces cu card si telefon.

Toate camerele single classic sunt destinate exclusiv nefumatorilor.

Camera 1
Camera {{id_}} :
Other Rooms
Te-ar putea interesa si...
Camera Single Standard
Incepand de la :
€80.00
Camera Single Standard este perfecta pentru cei care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu o ambianta relaxata si familiara, unde sa se poata destinde dupa o zi lunga.
Camera Single Executive
Incepand de la :
€85.00
Camera Single Executive debordeaza de culoare. Foarte moderne, camerele single executive sunt adresate celor care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu un decor care sa ii umple de energie!
Camera Matrimoniala Classic
Incepand de la :
€75.00
Camera matrimoniala classic este perfecta pentru cuplurile care aleg eleganta stilului clasic, inclusiv atunci cand calatoresc. Confortul sporit si rafinamentul design-ului reprezinta garantia unei sederi de neuitat in Cluj.
Camera Matrimoniala Standard
Incepand de la :
€80.00
Camera Matrimoniala Standard este perfecta pentru cuplurile care apreciaza camerele de hotel cu un design modern, placut si armonios.
Camera Matrimoniala Executive
Incepand de la :
€85.00
Camera Matrimoniala Executive este decorata in stil modern, minimalist si plin de culoare. Camerele matrimoniale executive sunt sunt destinate cuplurilor care isi doresc o camera de hotel moderna si eleganta.
Camera Twin Classic
Incepand de la :
€85.00
Camera twin classic este cea mai buna alegere pentru doua persoane care calatoresc impreuna si impartasesc preferinta pentru eleganta si rafinamentul stilului clasic.
Camera Twin Standard
Incepand de la :
€90.00
Camera Twin Standard este destinata oaspetilor care isi doresc o camera de hotel moderna si confortabila, cu un decor placut, perfecta pentru relaxare dupa o zi lunga.
Apartament
Incepand de la :
€120.00
Spatioase si elegante, apartamentele West City Hotel le asigura oaspetilor un confort deplin.
Formular Login
Formular Inregistrare