fbpx

Camera Single Executive

De la:
€63.00
  • Nr. maxim persoane:
    1
  • Mic Dejun :
    Inclus
  • Facilitati:
  • Aer conditionat, LCD, Wi-fi, Papuci si halate de baie, Uscator de par, Mini bar, Produse ingrijire personala, Acces cu card, Telefon

Camera Single Executive debordeaza de culoare. Foarte moderne, camerele single executive sunt adresate celor care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu un decor care sa ii umple de energie!

Camerele din categoria Executive sunt spatioase, luminoase si mobilate modern, cu piese de mobilier in tendinte. Culorile tari se armonizeaza perfect cu cele neutre, intr-un decor modern si placut.

Datorita ferestrelor mari, camerele single executive beneficiaza de multa lumina naturala. Oaspetii care doresc sa lucreze in confortul propriei camere, profitand de internetul WiFi de mare viteza, pot solicita la receptie sa le fie alocata o camera single executive cu birou.

Baile sunt dotate cu cabine de dus spatioase si produse cosmetice de calitate.

Ferestrele bine izolate fonic si draperiile opace nu permit zgomotului si luminii din exterior sa patrunda in camere, asigurand un somn linistit si odihnitor.

Camera Single Executive este dotata cu aer conditionat, LCD, Wi-Fi, papuci si halate de baie, uscator de par, minibar, produse de ingrijire personala, acces cu card si telefon.

Toate camerele single executive sunt destinate exclusiv nefumatorilor.

Camera 1
Camera {{id_}} :
Other Rooms
Te-ar putea interesa si...
Camera Single Classic
Incepand de la :
€63.00
Camera single classic este destinata adeptilor stilului clasic care calatoresc singuri si isi doresc sa se bucure de un ambient rafinat oriunde s-ar afla.
Camera Single Standard
Incepand de la :
€63.00
Camera Single Standard este perfecta pentru cei care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu o ambianta relaxata si familiara, unde sa se poata destinde dupa o zi lunga.
Camera Matrimoniala Classic
Incepand de la :
€63.00
Camera matrimoniala classic este perfecta pentru cuplurile care aleg eleganta stilului clasic, inclusiv atunci cand calatoresc. Confortul sporit si rafinamentul design-ului reprezinta garantia unei sederi de neuitat in Cluj.
Camera Matrimoniala Standard
Incepand de la :
€63.00
Camera Matrimoniala Standard este perfecta pentru cuplurile care apreciaza camerele de hotel cu un design modern, placut si armonios.
Camera Matrimoniala Executive
Incepand de la :
€63.00
Camera Matrimoniala Executive este decorata in stil modern, minimalist si plin de culoare. Camerele matrimoniale executive sunt sunt destinate cuplurilor care isi doresc o camera de hotel moderna si eleganta.
Camera Twin Classic
Incepand de la :
€73.00
Camera twin classic este cea mai buna alegere pentru doua persoane care calatoresc impreuna si impartasesc preferinta pentru eleganta si rafinamentul stilului clasic.
Camera Twin Standard
Incepand de la :
€73.00
Camera Twin Standard este destinata oaspetilor care isi doresc o camera de hotel moderna si confortabila, cu un decor placut, perfecta pentru relaxare dupa o zi lunga.
Apartament
Incepand de la :
€99.00
Spatioase si elegante, apartamentele West City Hotel le asigura oaspetilor un confort deplin.
Formular Login
Formular Inregistrare