Lactatele Torockoi in meniul West City Hotel
Am ales lactatele Torockoi, din grija pentru oaspetii nostri

Din grija pentru oaspetii nostri si din dorinta de a sustine producatorii locali, am inclus produsele lactate Torockoi in bufetul de mic dejun si in preparatele din meniul a la carte. Produse din lapte sanatos, de munte, lactatele Torockoi sunt apreciate pentru gustul lor spectaculos.

 

In aprovizionarea restaurantului West City Hotel, punem accentul pe calitate, prospetime si sursa de provenienta a materiilor prime. Ne dorim sa sprijinim producatorii locali si alegem, atunci cand este posibil, sa ne aprovizionam de la acestia.

Lactatele Torockoi indeplinesc cu succes cerintele noastre. In fabrica de la Coltesti, judetul Alba, laptele de o calitate exceptionala colectat de la fermele din Depresiunea Trascaului este transformat cu utilaje si procese tehnologice de ultima generatie in branzeturi spectaculoase.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu  si  o filosofie bazata pe folosirea responsabila a resurselor naturale, a animalelor si a materiei prime, cei de la Torockoi ridica productia de branzeturi la rang la arta. Suntem mandri si onorati sa le putem oferi oaspetilor nostri produse lactate de o calitate atat de inalta, produse in Transilvania.

Produsele Torockoi se regasesc atat in bufetul de mic dejun cat si in celelalte preparate din meniul a la carte. Am ales sa le includem cu generozitate in oferta noastra culinara datorita beneficiilor pe care produsele lactate le aduc sanatatii.

Consumul regulat de lactate este recomandat ca parte a unui regim sanatos si echilibrat, pentru toate categoriile de varsta.

Dintre acestea, branzeturile maturate sunt considerate a fi cele mai concentrate surse de substante nutritive. Ele reprezinta o sursa valoroasa de proteine,  minerale (calciu, fosfor, magneziu) si vitamine (A, D, E, K). In plus, fiind bogate in proteine si grasimi, branzeturile maturate confera rapid senzatia de satietate.

Calciul prezent in lactatele maturate prezinta o biodisponibilitate ridicata deoarece este insotit de vitamina D, esentiala pentru absorbtia corecta a calciului. Pentru ca vitamina D sa fie prezenta, este important ca laptele folosit in prepararea branzeturilor sa provina de la vacute care pasc libere, in aer curat si bataia soarelui.

Branzeturile Torockoi sunt preparate din lapte provenit de la vacute care ies la pascut pe pajistile din Muntii Trascaului, departe de poluarea urbana. In gustul desavarsit al branzeturilor se regasesc aromele de iarba proaspata, flori salbatice si plante medicinale de pe aceste pajisti neumblate de munte.

Calitatea laptelui este vinovata pentru gustul plin, intens si delicios, al acestor branzeturi. In bucataria restaurantului West City Hotel folosim o gama variata de branzeturi maturate Torockoi preparate dupa retete elvetiene:

  • Tilsit, cu o consistenta ferma, catifelata si aroma puternica;
  • Apuseni, cu gust perfect echilibrat intre dulce si sarat;
  • Trapist, o branza cu gust neutru aromata cu diverse condimente: ardei rosu, busuioc, chimen sau cimbrisor.

Nu lipsesc nici branzeturile preparate respectand retetele traditionale romanesti precum branza de burduf, cu aroma ei inconfundabila si consistenta uniforma, cremoasa, cascavalul afumat cu fum rece de stejar, untul sau branza proaspata de vaca.

Va asteptam cu drag in Restaurantul West City Hotel* pentru a incerca branzeturile Torockoi ca atare sau incluse in preparatele din meniul nostru a la carte. Suntem convinsi ca le veti aprecia la justa lor valoare.

 

*Micul-dejun este inclus in pretul camerei si este disponibil exclusiv oaspetilor cazati in hotel. Restaurantul este deschis publicului si functioneaza in fiecare zi, intre orele 17:00 ÔÇô 22:00. Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Formular Login
Formular Inregistrare