fbpx
de ce sa alegi o sala de conferinte la west city hotel
De ce sa alegi o sala de conferinte la West City Hotel?

Esti in cautarea unei sali de conferinte in Cluj? Ai ajuns in locul potrivit! West City Hotel este partenerul tau de incredere in organizarea de evenimente de afaceri. Dispunem de 4 sali de conferinte complet echipate pentru succesul evenimentului tau si de o echipa dedicata care iti va asigura intreg suportul organizatoric necesar.

 

West City Hotel Cluj iti pune la dispozitie 4 sali de conferinta cu o capacitate cuprinsa intre 14 si 400 de locuri. Toate beneficiaza de lumina naturala,  aer conditionat, sonorizare si acces internet Wi-Fi. Salile sunt dotate cu echipamente tehnice moderne precum flipchart, sistem de proiectie video, plasma fixa sau mobila si microfoane.

Cel mai important atu al West City Hotel il reprezinta echipa noastra dedicata, receptiva si atenta la toate detaliile, care iti asigura cu promptitudine si profesionalism intreg suportul organizatoric necesar.

Cu o experienta de 10 ani in organizarea de conferinte, congrese, summit-uri, reuniuni, prezentari de produse si brand, seminarii si training-uri, echipa West City Hotel este pregatita pentru orice provocare.

Increderea castigata intr-un deceniu in care am contribuit la organizarea evenimentelor corporate de succes, secondata de seriozitate, rigoare si un excelent simt organizatoric, garanteaza reusita fiecarui eveniment organizat in incinta hotelului nostru.

Filosofia noastra este aceea ca toti cei implicati in organizarea unui eveniment trebuie sa lucreze in armonie, intr-un parteneriat strans. Suntem bine pregatiti profesional si stim totodata sa ne tratam partenerii cu caldura si empatie, fiind dispusi sa iti oferim oricand un sfat sau o mana suplimentara de ajutor.

Avantajul de a colabora cu o echipa experimentata este acela ca stim deja ce este de facut pentru a evita situatiile stresante iar tu nu va trebui sa te confrunti cu niciun fel de griji legate de organizare.

 

Salile de conferinta West City Hotel: Crystal, Blue Sky, Color Room, Board Room

 

Designul fiecareia dintre cele 4 sali de conferinte ale West City Hotel este diferit, iar in functie de suprafata sala poate fi amenajata sub forma de teatru, sala de clasa, sala de sedinte, de banchet sau sub forma de U.

 

Sala de conferinte Crystal  este cea mai mare sala de conferinte, putand gazdui pana la 400 de persoane. Este alegerea perfecta pentru evenimente de amploare.

 

Sala de conferinte Crystal West City Hotel

Va multumim pentru colaborarea pentru organizarea examenului la dvs la West City Hotel.  Examenul s-a desfasurat conform standardelor, sunetul a functionat foarte bine prin sistemul din tavan; multumim pentru disponibilitate atat vineri cat si sambata. Multumim si receptiei pentru amabilitate. 

Ana Maria Florescu – British Council

Vezi mai multe detalii despre Sala de Conferinte Crystal!

 

Sala de conferinte Blue Sky are o capacitate de 80 de locuri, este spatioasa si luminoasa, fiind perfecta pentru evenimente de amploare medie.

 

Sala de conferinte Blue Sky West City Hotel

Doream sa va multumesc din suflet pentru atentia dumneavoastra, catre mine si catre clientii Terra Dent. Ne bucuram de fiecare eveniment organizat la Cluj si cu siguranta, in anul care va veni vom colabora!

Stefania Jurca ÔÇô Terra Dent

Vezi mai multe detalii despre Sala de Conferinte Blue Sky!

 

Sala de conferinte Color Room are o capacitate de 16 locuri, fiind destinata evenimentelor restranse. Decorul modern in culori puternice contribuie la crearea unei atmosfere pozitive.

 

Sala de conferinte Color Room West City Hotel

Multumiri intregii echipe West City Hotel pentru profesionalism si ospitalitate. Sunteti niste gazde desavarsite!

Raluca Chifa – Magnet Media

Vezi mai multe detalii despre Sala de Conferinte Color Room!

 

Sala de conferinte Board Room poate gazdui pana la 14 persoane. Suprafata restransa si dispunerea locurilor sub forma de sala de sedinte o face ideala pentru evenimente intime.

 

Sala de conferinte Board Room West City Hotel

Multumim frumos pentru gazduire, a fost o experienta frumoasa. Dupa cum v-am spus si personal, am fost placut uimiti de calitatea serviciilor, multumim frumos inca o data.

Attila Kovacs ÔÇô Dimond V

Vezi mai multe detalii despre Sala de Conferinte Board Room!

 

Pentru pauza de cafea poti alege dintr-o selectie de ceaiuri, cafea proaspat preparata la esspressor, apa, sucuri, fructe proaspete, asortiment de patiserie dulce si sarata.

 

Cafea Julius Meinl la Coffee Break

Platou fructe pentru conferinte

Pauza de cafea sala de conferinte

Salile de conferinte West City Hotel pot fi rezervate impreuna cu camere pentru organizatori si invitati, intr-un pachet avantajos.

Suntem nerabdatori sa colaboram si te aiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca evenimentul tau sa decurga perfect. ­čśŐ Contacteaza-ne acum si solicita o oferta:

Imala David ÔÇô Director vanzari
accommodation@westcityhotel.ro
0722-576.888

Laura David ÔÇô Events specialist
events@westcityhotel.ro
0739-678.552

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Formular Login
Formular Inregistrare