fbpx
Adrian Curaleț: Om talentat, bucatar invatat

„Invatatura trebuie sa fie uneori un drum; intotdeuna un orizont.” (Nicolae Iorga) Iar drumul pe care cheful nostru bucatar, Adrian Curalet, si l-a ales este frumos si plin de provocari.

Creativitate

Adrian este un om creativ, care reuseste sa isi transpuna imaginatia in farfurii inedite, pline de culoare, cu texturi dintre cele mai diverse. Munceste si isi gandeste farfuriile pana la cel mai mic detaliu. Studiaza pentru a fi mereu in pas cu noile tendinte si se implica in proiecte care il ajuta atat sa isi dezvolte abilitatile, dar si sa impartaseasca din cunostintele sale.

Competitivitate

Nu lipseste nici de la competitii importante, de unde revine mereu cu cele mai bune impresii din partea juratilor, cu emotii constructive si apetit pentru evoluare.  Ne bucura fiecare reusita a lui, il incurajam cu pumnii stransi tare la orice competitie si ne bazam pe el fara a clipi, chiar si atunci cand evenimentele sunt solicitante.

Evoluare

Dorinta pentru dezvoltare profesionala s-a observat inca de la inceput, proiectele in care se implica fiind un bun semnal al progresului dorit. Intentia lui de a participa la un stagiu de pregatire sub indrumarea unui head chef ce a lucrat intr-un restaurant cu stele Michelin s-a transformat in cercetare, solicitare si indeplinire. Adrian va pleca pentru 3 luni sa deprinda din ceea ce Nicolai Ellitsgaard Pedersen, unul dintre bucatarii renumiti ai Scandinaviei, are de impartasit. Renumitul bucatar este cunoscut pentru pasiunea pentru mancarea si incredientele locale, dar si pentru abilitatile de a-si procura singur elemente din salbatica Norvegie. Restaurantul in care magia din Aurora Boreala se va transpune in bucatarie este restaurantul Under, primul restaurant subacvatic din Europa, deschis anul acesta in sudul Norvegiei. Pe langa impresionanta arhitectura a restaurantului, proiectat la cinci metri in marea Nordului, cu siguranta experienta din bucatarie va fi memorabila.

Suntem entuziasmati pentru pasul important pe care colegul nostru urmeaza sa il faca, ii dorim zile pline de experiente care sa il ajute sa ajunga acolo unde el si-a propus.

Mult succes, Adi! Tinde spre nemarginitul orizont.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Formular Login
Formular Inregistrare