fbpx
Camera Single Classic
De la:
€75.00
Camera single classic este destinata adeptilor stilului clasic care calatoresc singuri si isi doresc sa se bucure de un ambient rafinat oriunde s-ar afla.
Camera Single Standard
De la:
€80.00
Camera Single Standard este perfecta pentru cei care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu o ambianta relaxata si familiara, unde sa se poata destinde dupa o zi lunga.
Camera Single Executive
De la:
€85.00
Camera Single Executive debordeaza de culoare. Foarte moderne, camerele single executive sunt adresate celor care calatoresc singuri si isi doresc o camera de hotel cu un decor care sa ii umple de energie!
Camera Matrimoniala Classic
De la:
€75.00
Camera matrimoniala classic este perfecta pentru cuplurile care aleg eleganta stilului clasic, inclusiv atunci cand calatoresc. Confortul sporit si rafinamentul design-ului reprezinta garantia unei sederi de neuitat in Cluj.
Camera Matrimoniala Standard
De la:
€80.00
Camera Matrimoniala Standard este perfecta pentru cuplurile care apreciaza camerele de hotel cu un design modern, placut si armonios.
Camera Matrimoniala Executive
De la:
€85.00
Camera Matrimoniala Executive este decorata in stil modern, minimalist si plin de culoare. Camerele matrimoniale executive sunt sunt destinate cuplurilor care isi doresc o camera de hotel moderna si eleganta.
Camera Twin Classic
De la:
€90.00
Camera twin classic este cea mai buna alegere pentru doua persoane care calatoresc impreuna si impartasesc preferinta pentru eleganta si rafinamentul stilului clasic.
Camera Twin Standard
De la:
€90.00
Camera Twin Standard este destinata oaspetilor care isi doresc o camera de hotel moderna si confortabila, cu un decor placut, perfecta pentru relaxare dupa o zi lunga.
Apartament
De la:
€120.00
Spatioase si elegante, apartamentele West City Hotel le asigura oaspetilor un confort deplin.
Sala Crystal
De la:
€0.00
Crystal este sala de conferinte perfecta pentru intalnirile de amploare, avand o capacitate de 300 de locuri. Este o sala multifunctionala ce poate gazdui conferinte mari de business, seminarii, training-uri, prezentari de produse sau alte evenimente cu audienta mare. Dotarile standard ale salii includ aer conditionat si acces la internet WiFi de mare viteza. La cerere, sala de conferinte Crystal poate fi dotata cu echipament tehnic modern: flipchart, sistem de proiectie video, plasma fixa, microfoane si sisteme performante de sonorizare.
  • 1
  • 2
Formular Login
Formular Inregistrare